Over Permanent

 

Over Permanent brandbeveiliging

Sinds 1972 is Permanent Brandbeveiliging al actief op de brandbeveiligingsmarkt, en controleert en onderhoud alle soorten en merken brandblussers en brandslanghaspels, noodverlichting, EHBO trommels en droge stijgleidingen.

In 1972 is het bedrijf gestart onder de naam Dutch Fire en was gevestigd op de Willem Buitenweg in Rotterdam. In 1977 zijn we verhuisd naar de Lloyd Kade.

Tot het bedrijf in 1986 zich vestigde in Barendrecht onder de naam Permanent Brandbeveiliging B.V. en hier op dit adres nog steeds gevestigd is. Ook voor controle en onderhoud voor de binnenvaart bent u bij ons aan het goede adres. Ook reddingsvesten kunnen wij voor u keuren. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van het diploma onderhouds monteur kleine blusmiddelen. Ook het VCA veiligheidscertificaat is in hun bezit. 

Per 1 mei 2020 hebben Permanent Fire Protection en Bremmer Brandpreventie de krachten gebundeld en gaan samen verder als brandbeveiligingspecialist. De jarenlange ervaring en expertise van Permanent Fire Protection zijn gebundeld met de jonge gedrevenheid van Bremmer Brandpreventie voor een nog betere samenwerking. Dit onder de nieuwe bedrijfsnaam: 'Permanent Brandbeveiliging'.

Ons bedrijf is NCP(Nationaal centrum voor preventie) erkent en gecertificeerd ISO 9001.
Voor de binnenvaart zijn wij door de Scheepvaart-inspectie gecertificeerd.
Sample image
Sample image
Sample image