Uw specialist in brandpreventie

Met Permanent Brandbeveiliging voldoet u aan alle wettelijk gestelde eisen en u beschikt over optimale brandpreventie. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Waarom is brandpreventie zo belangrijk

Snel ingrijpen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daar adequaat op kunnen reageren is belangrijk. Ongelukken en calamiteiten kunnen natuurlijk op diverse manieren ontstaan en vuur is slechts één van de risicofactoren.

Vanzelfsprekend wilt u alle mogelijke risico’s uitsluiten en we hoeven niet uit te leggen dat vuur verwoestend kan zijn. In de mogelijke situatie dat er brand uitbreekt, dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk in te grijpen. In eerste instantie om mensenlevens te redden en in tweede instantie om ook uw eigendommen te behoeden voor schade.

Brandpreventie is hierin een zeer belangrijk element en dat komt met de nodige nuances. Het is immers veel meer dan alleen een brandblusser plaatsen. Het gaat ook om noodverlichting, signalering, de plaatsing van brandpreventie middelen en meer. Belangrijk is dat dit op een goede manier uitgevoerd wordt conform de NEN-normen.

Brandpreventie specialist

Als brandpreventie bedrijf is Permanent Brandbeveiliging erg breed ingesteld en ingericht. Wij houden ons bezig met alles wat onder de term brandbeveiliging valt. Dit maakt het voor u erg gemakkelijk, want u heeft dan één aanspreekpunt wat brandpreventie betreft. U mag rekenen op onze expertise, een effectieve aanpak en flexibiliteit in het meedenken naargelang uw wensen.

Wij helpen u graag met een persoonlijk plan van aanpak op maat, waarbij wij onze dienstverlening in z’n geheel afstemmen op uw wensen. Hierbij nemen wij de wettelijk gestelde eisen en de NEN-normeringen in acht, zodat het stukje brandpreventie in z’n geheel is gedekt. Bij onze dienstverlening hoort ook een rapportage, wat u kunt gebruiken om te overleggen aan verzekeringen. Daarmee toont u aan dat het gedeelte brandveiligheid conform de gestelde eisen voldoet.

Brandpreventie in de scheepvaart

Als erkende specialist door de Scheepvaartinspectie, zijn wij in staat het onderhoud uit te voeren op brandpreventiemiddelen in de scheepvaart. Het gaat hier met name om de binnenscheepvaart en wij zijn actief in de regio Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht. 

Wij kunnen zowel bij u op locatie onze werkzaamheden uitvoeren, maar ook kunt u met al uw brandpreventiemiddelen bij ons terecht in de werkplaats, waar wij de controle uitvoeren terwijl u wacht met een heerlijk kopje koffie of thee.

Veelgestelde vragen

Ja, dit is verplicht conform de geldende normen waar de wetgever naar verwijst.

Ja, dit is verplicht conform de geldende normen waar de wetgever naar verwijst.

Wij werken volgens alle NEN-normen die van toepassing zijn op brandpreventie en
voldoen daarmee aan de wettelijk gestelde eisen.

Ja, Permanent Brandbeveiliging is erkend door het Kiwa (Keuringsinstituut voor
Waterleiding Artikelen) en REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen).

Een controle is wettelijk vastgelegd en geldt voor alle brandpreventiemiddelen. Daarnaast
komt het veel voor dat verzekeraars rapportages hieromtrent opvragen.

U kunt bij ons terecht voor de levering van diverse brandpreventiemiddelen (zie onze
webshop). Ook verzorgen wij (periodiek) onderhoud aan uw brandpreventiemiddelen en wij stellen
nieuwe brandveiligheidsplannen op.

Bekijk ons aanbod Brandblussers

Een van de meest gebruikte middelen binnen de brandpreventie zijn brandblussers. U kunt bij ons terecht voor een variatie van opties. Zo hebben wij verschillende brandblussers beschikbaar die van elkaar variëren in literinhoud. Daarnaast bieden wij poederblussers, CO2 blussers en schuimblussers aan. In onze webshop kunt u een mooi overzicht van alle opties vinden.

Gratis advies

Ontvang van een expert

Een brandpreventie advies

Het brandpreventie advies t.w.v. 135,- wordt gratis aangeboden en sluit exact aan op jouw behoeftes en de veiligheid van uzelf en uw familie of medewerkers. 

Onderhoud van brandveiligheidsmiddelen

Veel van de producten die u ter beschikking heeft voor brandpreventie, zijn onderhevig aan onderhoud. Dit wil zeggen dat deze producten na verloop van tijd gecontroleerd moeten worden. Dit geldt zowel voor brandblussers zelf, maar ook voor de noodverlichting, droge blusleiding en nog veel meer. In samenspraak met Permanent Brandbeveiliging, stellen wij een plan op met betrekking tot een periodieke controle.

Wij komen dan eens in de zoveel tijd langs om alles na te lopen en na afloop ontvangt u een rapport. Constateren wij bij de brandblusser controle of het onderhoud aan bijvoorbeeld de noodverlichting, dat er zaken vervangen moeten worden? Dan maken we dat natuurlijk voor u in orde. 

Onderhoud uitvoeren

Periodieke controle op brandveiligheid

U legt het stukje veiligheid bij ons brandpreventie bedrijf neer en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Hierdoor hoeft u hier niet langer naar om te kijken. Wel zo prettig, niet?

Het verhaal achter Permanent

Opgericht in 1972 als Dutch Fire is onze onderneming in de afgelopen 50 jaar meermaals van naam veranderd en verhuisd. Door de jaren heen is de onderneming behoorlijk gegroeid en dat maakt wie we nu zijn: gespecialiseerd in alle vormen van brandpreventie. In 2020 sloeg Permanent Fire Protection Services de handen ineen met Bremmer Brandpreventie, om samen nog efficiënter, effectiever en een meer persoonlijke service te leveren aan onze klanten.

Waarom met Permanent werken?

Met bijna 50 jaar ervaring in het vak, zijn wij een bekende naam in de regio. Ook voor u gaan wij natuurlijk met plezier aan de slag. Maar naast onze rijke historie, is Permanent Brandbeveiliging natuurlijk meer. Dit valt onder andere uit te drukken in aantallen.

+2.800

Permanent Brandbeveiliging is actief op 2669 locaties in de randstad regio.

+18000

Wij verzorgen het onderhoud aan meer dan 14.000 brandblussers en toebehoren.

5

Een team van 5, aangevuld door gedreven en professionele ZZP’ers.

3.000+

Met meer dan 3.000+ tevreden klanten door de jaren heen, zijn wij een begrip in de regio.

Contact opnemen

Neem contact op

Wil u graag van onze diensten gebruikmaken of heeft u nog vragen? Dan kan u geheel vrijblijvend contact opnemen met Permanent Brandbeveiliging. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies. Ook kan u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Winkelwagen

Gratis advies op maat

Laat je gegevens achter en er komt binnen 24 uur een professional bij je terug met meer informatie!