Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt snel een antwoord van één van onze professionals. Met een team van professionals staan wij klaar om het onderhoud aan de brandbeveiliging voor u piekfijn in orde te maken en houden. 

Waar staan wij voor

Permanent Brandbeveiliging staat voor een goede service, professionele aanpak en een persoonlijke samenwerking. Dit is terug te zien in verschillende kernwaarden.

Kiwa- & REOB-erkend
Permanent Brandbeveiliging beschikt over de juiste certificaten, afgegeven door brancheorganisaties. Daarmee tonen wij aan volgens de NEN-normeringen en op een hoge mate van professionaliteit te werken.
Persoonlijke benadering
Wij vinden het belangrijk om met u persoonlijk te schakelen. U weet precies wat u van ons kan verwachten en wij houden u goed op de hoogte middels het uiteenzetten van processen. Dat schept vertrouwen voor een fijne samenwerking.
Altijd paraat
In het geval van calamiteiten staan wij altijd paraat. Snel nieuwe producten nodig of worden er ongeregeldheden geconstateerd? Wij komen bij u langs en verhelpen gelijk de aanwezige issues, zodat u nooit zorgen heeft omtrent uw brandpreventie.
Aanpak op maat
Elke situatie is anders en daarom stemmen wij onze werkzaamheden specifiek op u af. Dit wil zeggen dat wij maatwerk leveren in het onderhoud, in het leveren van producten, de montage en alles wat erbij komt kijken. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.
Productlevering
Naast onderhoudsspecialist, zijn wij tevens leverancier van hoogwaardige brandpreventiemiddelen. U mag rekenen op scherpe tarieven en de best mogelijke kwaliteit, zodat u altijd het juiste materiaal in huis heeft dat voldoet aan de gestelde NEN-normen.
Winkelwagen

Gratis advies op maat

Laat je gegevens achter en er komt binnen 24 uur een professional bij je terug met meer informatie!