Brandveiligheid

Veiligheid is het allerbelangrijkste in een onderneming en op de werkvloer. Wij staan voor u klaar om de brandveiligheid te optimaliseren en garanderen.

BHV cursus

Op elke werkvloer kan er een situatie ontstaan waarbij iemands gezondheid in gevaar is. Het is werkgevers daarom verplicht om altijd tenminste één BHV’er ter beschikking te hebben. Die beschikt over de juiste kennis en kunde om adequaat in te grijpen bij calamiteiten. 

Noodverlichting

In een pand waar meerdere mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn, is het wettelijk verplicht om te beschikken over noodverlichting. In het geval van calamiteiten moet de snelste vluchtroute te allen tijde zichtbaar zijn. 

Onderhoud Noodverlichting

In het geval van stroomuitval, brand, rookontwikkeling of andere situaties, moet de noodverlichting dus als een navigatiemiddel werken. Om ervoor te zorgen dat dit optimaal functioneert, is de noodverlichting keuren wettelijk verplicht. 

Brandblussers

In het geval van brand is niets zo belangrijk als de beschikking hebben over effectieve middelen om het te bestrijden. De meest voor de hand liggende optie is dan uiteraard een brandblusser.

Permanent Brandbeveiliging is gespecialiseerd in brandpreventie en een van onze diensten bestaat uit brandblussers keuren. Dit volgens de officiële normen, zoals wettelijk is vastgelegd. Dit geeft de zekerheid dat de brandpreventie van A tot Z in orde is, wat noodzakelijk kan zijn voor verzekeraars.

CO2 fles

Als brandpreventie middel is de CO2 brandblusser een van de middelen die zeer effectief kan zijn in het bestrijden van (beginnend) vuur. Het is echter net zoals bij andere brandblussers van belang deze goed te onderhouden. Om niets aan het toeval over te laten, dient u de CO2 fles te laten keuren. Dit kunnen wij voor u uitvoeren via onze periodieke controle. Hierbij checken we of de druk nog in orde is en of alles naar behoren functioneert. Indien bij de CO2 fles keuren blijkt dat dit niet langer in orde is, zullen we de blusser vervangen.

Gratis advies

Ontvang van een expert

Een brandpreventie advies

Het brandpreventie advies t.w.v. 135,- wordt gratis aangeboden en sluit exact aan op jouw behoeftes en de veiligheid van uzelf en uw familie of medewerkers. 

Veelgestelde vragen

Ja, dit is verplicht conform de geldende normen waar de wetgever naar verwijst.

Ja, dit is verplicht conform de geldende normen waar de wetgever naar verwijst.

Wij werken volgens alle NEN-normen die van toepassing zijn op brandpreventie en
voldoen daarmee aan de wettelijk gestelde eisen.

Ja, Permanent Brandbeveiliging is erkend door het Kiwa (Keuringsinstituut voor
Waterleiding Artikelen) en REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen).

Een controle is wettelijk vastgelegd en geldt voor alle brandpreventiemiddelen. Daarnaast
komt het veel voor dat verzekeraars rapportages hieromtrent opvragen.

U kunt bij ons terecht voor de levering van diverse brandpreventiemiddelen (zie onze
webshop). Ook verzorgen wij (periodiek) onderhoud aan uw brandpreventiemiddelen en wij stellen
nieuwe brandveiligheidsplannen op.

Onderhoud uitvoeren

Periodieke controle op brandveiligheid

U legt het stukje veiligheid bij ons brandpreventie bedrijf neer en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Hierdoor hoeft u hier niet langer naar om te kijken. Wel zo prettig, niet?

Waarom met Permanent werken?

Met bijna 50 jaar ervaring in het vak, zijn wij een bekende naam in de regio. Ook voor u gaan wij natuurlijk met plezier aan de slag. Maar naast onze rijke historie, is Permanent Brandbeveiliging natuurlijk meer. Dit valt onder andere uit te drukken in aantallen.

950

Nieuwe klanten die ieder jaar aansluiten.

15320

brandblussers verkocht in Nederland.

2350

Jaarlijkse onderhoudsbeurten.

200

Brandgevaren in Nederland voorkomen.

Contact opnemen

Neem contact op

Wil u graag van onze diensten gebruikmaken of heeft u nog vragen? Dan kan u geheel vrijblijvend contact opnemen met Permanent Brandbeveiliging. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies. Ook kan u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Winkelwagen

Gratis advies op maat

Laat je gegevens achter en er komt binnen 24 uur een professional bij je terug met meer informatie!